Hívjon
+36-30/867 4752

Örökbefogadókra várunk akik szívesen hozzád költöznének

EGY KIS SEGÍTSÉG AZ OLDALHOZ:

- A honlapom nem egy hagyományos értelemben vett webáruház, a vásárlás nem megy két kattintással, de igyekszem minél inkább leegyszerűsíteni a rendelést. 

Az ÉRDEKEL gombra kattintva felvehetjük a kapcsolatot, vagy akár rendelést is leadhatsz, azonnal kapok róla emailt, amire igyekszem még aznap válaszolni.Az oldalra folyamatosan töltöm fel az örökbefogadókra váró mosolyoncokat. Ha valamelyikük megtetszik, de már nincs velem, nagyon hasonlót tudok készíteni.

 

Szolgálati közlemény:

A honlapom folyamatosan fejlesztés alatt áll. 2020-ban március második felétől kezdtem volna feltölteni az aktuálisan elérhető mosolyoncok albumát, ami most a kialakult helyzetre való tekintettel elmarad. A vészhelyzet végéig a vállalkozásom szünetel, de természetesen a Mosolyonc Műhely nem áll le. A kényszerpihenő alatt is születnek mosolyoncok, egyre több blogbejegyzéssel, aktív facebook oldallal és a Mosolyra hangolva csoporttal várlak. Amennyiben feliratkozol a hírlevelemre az aktuális hírekről sem maradsz le, és bekerülsz a Mosolyonc Műhely VIP csapatába. 

Maradjunk együtt, minden erőmmel azon leszek, hogy életben tartsam a vidámságot és a pozitív gondolatokat a vész elmúltáig. Na meg persze az után is. :)

Kitartást, egészséget és a legjobbakat kívánom mindannyiunknak! 

Üdv: Betti és a mosolyoncok

A * jelölt mezők kitöltése kötelező!
/home/mosolyon/public_html/uploads/gdpr/