Főszerepben a mosolyoncok

visszalépek a listához

Főszerepben a mosolyoncok
Zalaegerszeg
József Attila Városi Tagkönyvtár
2017. 11. 23.

Ugye nem felejtette el senki??? ...Na, jó nem maradtatok még le semmiről. De néhány óra és kezdődik!!! Itt már mindenki elhelyezkedett. A poros dobozokból szép kis üvegpalotákba költöztünk. Új szőnyeg, kényelmes nézőtér, fények, minden... Apám! Komolyan mondom tiszta Hollywood! Ráadásul itt lesz a filmes szakma krémje, csupa főszereplő, producer, operatőr... csak nem hagyjátok ki!?
Én már tuti el nem mozdulok innen.
Aztán nem mondhatjátok, hogy nem szóltam időben!!!

Így harangozta be az eseményt az első, mosolyonc szereplőkkel készült animációs film sztárja, a függönyhúzogató Józsi bácsi, a Mosolyonc Műhely facebook oldalán. A kiállítást, amelyen az eddig elkészült négy film szereplőgárdája mellett helyet kaptak a következő produkciók már elkészült bábjai is. De nem csak a szereplők voltak jelen, Mészáros T. László, a filmek megálmodója, producere, operatőre, lelke és motorja is velünk tartott.

És tényleg. Volt ott minden, ami egy kiállítás megnyitójára kell. Megható beszéd, kedves, léleksimogató szavak, jó barátok, ölelések, vidám vendégek, eszem-iszom, fotózkodás, kellemes beszélgetések. A főszereplők büszkén feszítettek az üveg páholyokban, én pedig az életre keltőjükkel együtt örülhettem a sikerüknek. smile

Köszönet mindenkinek, akinek része volt a kiállítás létrejöttében!