Hívjon
+36-30/867 4752

Én is szeretnék mosolyoncot

Üdvözöllek kedves látogató!

Megtisztelő az érdeklődésed, engedd meg, hogy pár mondattal segítselek a honlapon való eligazodásban!

A Mosolyonc Műhely nem egy klasszikus webáruház, így a megszokott kosár gomb sem található. Igyekeztem a lehető legegyszerűbbé tenni a megrendelést, de a nagyon gyors vásárlás lehetőségénél én fontosabb szempontnak gondolom, hogy mindenki megtalálhassa a neki legmegfelelőbb megoldást, ha ajándékot keres egy számára fontos személynek, vagy magát szeretné meglepni.

A vásárlás menete több módon történhet, kinek-kinek igénye szerint:

  • VEHETŐ, VIHETŐ - menüpont alá kerülnek az éppen aktuálisan elkészült azonnal megvehető mosolyoncok. Nekik is egyedi fizimiskájuk van, kézzel és az éppen adott pillanat ihletével készülnek, de amennyiben már elköltöztek tőlem, bármelyikükhöz hasonló rendelhető. A 100 százalékos egyezést nem garantálhatom, de nem is törekszem rá. Az érdekel gombra kattintva van lehetőség a rendelés leadására, illetve a kapcsolat felvételére. Minden megkeresésre emailben válaszolok egy napon belül.
  • SZEMÉLYRE SZÓLÓ AJÁNDÉKOT SZERETNÉK - Ha tényleg egy igazi „csaktőlem-csakneki” ajándékot szeretnél, ahol az egyediség nem merül ki egy név rágravírozásában, vagy fotó rányomtatásában, akkor itt elindulhat egy közös ötletelés. Üzenetben jöhetnek az elképzelések, de ha teljes a tanácstalanság, akkor is segítek. Szükség esetén telefonos egyeztetés is lehetséges. A konkrét megrendelést mindenképpen megelőzi egy árajánlat.

Zsákbamacska-garancia: A vásárlóim visszajelzései és a visszajáró megrendelők véleménye alapján merem vállalni, hogy amennyiben az ajándék nem hozza meg a várt sikert és az elég széles mosolyt, akkor ingyen volt!

  • MOSOLYONC MESEKÖNYV ÉS TÁRSASJÁTÉK – Itt bújik meg egy igazi szerelemprojekt. A mosolyoncok szinte vonzották magukhoz a mesék világát, így születtek a róluk szóló mesék és rendeződtek egy kötetbe. Az ötlet hátába aztán újabb ötlet kapaszkodott, és ma már a mesekönyv egyedülálló formában egy társasjátékkal kiegészítve is megrendelhető.

Ha még csak ismerkedsz ezzel a vigyori csapattal, javaslom kukkants bele a régi mosolyoncok fotóalbumába is! A teljesség igénye nélkül egy válogatás a korábbi alkotásaim közül, akik inspirációul szolgálhatnak új ötletekhez. Mellettük is találsz érdekel gombot, azon belül pedig üzenetküldési lehetőséget.

Remélem ezzel a kis ismertetővel segítettem könnyebben átlátni a lehetőségeket, de amennyiben maradt volna kérdés, az alábbi mezőket kitöltve feltehető.

Üdvözlettel: Nagy Betti

A * jelölt mezők kitöltése kötelező!