Hívjon
+36-30/867 4752

Animációs filmek mosolyonc mozi

Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer majd megmozdulnak. De aztán találkoztam egy varázslóval, akinek a kedvéért, nem hogy megmozdultak, de zenélni, énekelni, táncolni kezdtek, Holdra szálltak, időutazáson vettek részt, bolondoztak, de menekültek is ha kellett.

Mészáros T. Lászlóval akár ismerhettük is volna egymást, hiszen mindketten Egerváron nőttünk fel. De mivel ő már akkor is állandóan rohant, nem várta meg míg felnövök hozzá, azon a nyáron, amikor megszülettem, ő éppen elballagott az Egervári Általános Iskolából. Később, engem az építészet felé vitt az érdeklődésem, neki pedig a fotózás lett a hivatása. A személyes találkozásra akkor került sor, miután megismerve egymás munkáit, a facebookon keresztül kezdtünk egy azóta is tartó beszélgetésbe. Ő volt az, aki azonnal fantáziát látott az épp hogy megszülető Mosolyonc Műhelyben, a figuráimban, aki bíztatott, mellém állt, és előbb alkotótársává fogadott, majd az elmúlt négy évben az egyik legjobb barátom lett.

A közös munka során eddig négy olyan animációs film készült el, amiben a mosolyoncaim játsszák a főszerepet. Ezek Laci hozzájárulásával itt is megtekinthetőek, kiegészítve néhány születésükhöz fűződő történettel, és pár fotóval.

Induljon hát a mozi!